Horeca opleiding frsh0223 in Den Helder

Willemsoord

Naast het strand biedt Den Helder, als het weer niet meezit, genoeg overdekt vertier met onder meer de oude Rijkswerf Willemsoord. Op dit prachtig gerestaureerde terrein zijn o.a. het Marine museum met een onderzeeboot, het Reddingmuseum ‘Dorus Rijkers’ en de megabioscoop Utopolis te vinden. Ook zijn hier diverse gezellige restaurantjes met heerlijke terrassen.

Ook het kassencomplex De Oranjerie met Japanse tuin, theater De Kampanje zijn grote trekpleisters.

Helemaal in de Kop van Noord-Holland ligt de stad Den Helder met bijna zestigduizend inwoners. Zowel in het noorden, oosten als westen is het omringd door water. Den Helder geniet natuurlijk bekendheid door de Koninklijke Marine

De binnenstad kent een groot assortiment winkels en een overdekt winkelcentrum. Je kunt hier heerlijk winkelen en uitblazen op een van de vele terrassen. Den Helder heeft een prachtig breed strand waar ook trots de Blauwe Vlag wappert. De stad staat al sinds jaar en dag in de hoogste regionen als het gaat om het aantal zonuren per jaar.

Schrijf je vandaag nog in!

Het team en het netwerk van frsh0223 staat voor je klaar, alles wat jij moet doen is plezier hebben en natuurlijk je papiertje halen! Schrijf je vandaag nog in en pak deze kans!

  [recaptcha size:compact]

  Nieuws uit Den Helder

  Binnenkort

  Volg frsh0223

  Locatie

  Met opleidingscentrum De Pijler beschikt ook frsh.nl ook in Den Helder over een zeer moderne opleidingskeuken die van alle gemakken is voorzien.

  Tevreden wethouder

  Wethouder Anjo van de Ven is enthousiast over frsh072 en hoe de gemeente Alkmaar kan bijdragen met de Participatiewet. “In Alkmaar willen we graag dat iedereen meedoet. Soms is dat niet eenvoudig , dus is er net even een extra zetje nodig. Vanuit de Participatiewet kunnen wij als gemeente dat extra zetje geven. En samen met frsh072 en Halte Werk kan ik zeggen dat dit een succesvol project is!”

  Uw gemeente ook frsh?

  Unable to display Facebook posts
  Show Error Message

  Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
  Type: OAuthException
  Code: 10
  Please refer to our Error Message Reference for a solution.