Horeca opleiding frsh0229 in Hoorn

 

Horeca in Hoorn

 

Jaarlijks genieten vele duizenden mensen van deze prachtige stad. Hoorn moet je echt een keer zien, horen, proeven en voelen! Het verleden van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie, die in de 17e en 18e eeuw met zijn prachtige schepen handelsbetrekkingen onderhield met Aziatische landen, kom je nog overal tegen. Dat geeft de stad zijn bijzondere sfeer.

Terrasje pakken, museumpje pikken of door de winkelstraatjes struinen? Hoorn is een heerlijke stad voor jong en oud’!

 

Schrijf je vandaag nog in!

Het team en het netwerk van frsh0229 staat voor je klaar, alles wat jij moet doen is plezier hebben en natuurlijk je papiertje halen! Schrijf je vandaag nog in en pak deze kans!

 

  [recaptcha size:compact]

  Nieuws uit Hoorn

  Binnenkort

  Volg frsh0229

  Locatie Hoorn

   

  De frsh.nl opleidingskeuken in Hoorn (Praktijkschool Westfriesland) is van alle gemakken voorzien en bied alles wat nodig is om het koksvak snel onder de knie te krijgen!

   

  Tevreden wethouder

  Wethouder Anjo van de Ven is enthousiast over frsh072 en hoe de gemeente Alkmaar kan bijdragen met de Participatiewet. “In Alkmaar willen we graag dat iedereen meedoet. Soms is dat niet eenvoudig , dus is er net even een extra zetje nodig. Vanuit de Participatiewet kunnen wij als gemeente dat extra zetje geven. En samen met frsh072 en Halte Werk kan ik zeggen dat dit een succesvol project is!”

  Uw gemeente ook frsh?

  Unable to display Facebook posts
  Show Error Message

  Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
  Type: OAuthException
  Code: 10
  Please refer to our Error Message Reference for a solution.