Het team van frsh.nl helpt je met opleiding, stage en het vinden van werk in de horeca!

Wij laten jou kennismaken met de Liefde en passie voor het horecavak tijdens een intensieve opleiding van 3 maanden, 4 lesdagen in de week in de opleidingskeuken van een van de Praktijkscholen.

Dit is niet gewoon een opleiding, we geven kleur en smaak aan passie en ambitie! frsh.nl maakt de nieuwe generatie van horecaprofessionals! Ben jij klaar voor een toekomst in de horeca? Neem dan nu contact op met frsh.nl!

Ferdi Geyik

Horeca consulent

Horeca consulent Ferdi Geyik is vanaf het begin af aan betrokken bij frsh.nl.

Na zijn culinaire vakopleiding aan het SEC in Amsterdam is hij gevraagd om de vakdocenten te komen ondersteunen binnen de opleidingen van frsh, Al snel groeide hij door naar een veel grotere rol binnen frsh. Tegenwoordig houd hij zich vooral bezig met het begeleiden van de deelnemers, zo is Ferdi het aanspreekpunt tijdens de vakopleiding, maar ook daarna op de werkvloer bij een van onze samenwerkingspartners, hierbij zal hij altijd proberen een brug te slaan tussen werkgever en werknemer, en de deelnemers, waar nodig, zo veel mogelijk te ondersteunen binnen hun nieuwe culinaire carrière.

“Als consulent probeer ik de deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden op het werk binnen de horeca en ondersteun ik hun waar nodig, soms is er behoefte aan bijvoorbeeld een luisterend oor of een informeel gesprek over de dagelijkse rompslomp, op zo’n moment laat je zien dat je er voor de deelnemer bent en luistert naar zijn/haar verhaal. Samen gaan we op zoek naar eventuele oplossingen en zorgen we dat de focus 100% op toekomst wordt gericht”

“Samen talent ontwikkelen, voor een succesvolle toekomst”

 06 20 24 76 44

Annemieke Veer

Docent / Consulent

Annemieke Veer, docent bediening en consulent
Als jonge puber werkte ik naast mijn school al in horeca. Begonnen als afwasser om daarna in de bediening en de bar aan de slag te gaan. Vervolgens heb ik gewerkt als medewerker reserveringen en ‘dutymanager’ in een groot hotel in Amsterdam. De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest als re-integratie deskundige voor diverse doelgroepen en bedrijven. Toch bleef de horeca me trekken en heb ik hierin via FRSH de perfecte combinatie gevonden.
Volgens mijn studenten kan ik goed mijn enthousiasme voor het vak en de nodige kennis overbrengen. Daarnaast kan ik door mijn achtergrond in de re-integratiebranche situaties inschatten om tijdig, waar nodig, hulp te bieden.
In mijn functie kan ik mijn creativiteit, enthousiasme en dienstverlenende kwaliteiten voor 100% inzetten!

Peter de Boer

Leermeester

Ik ben Peter de Boer en woonachtig in Alkmaar. Na 22 jaren werken als chef-kok in het midden en hoog segment binnen de horeca ben ik uiteindelijk waar ik wil zijn: lesgeven. Mijn passie is kennis doorgeven aan jonge talenten die aan het begin staan van hun culinaire carrière. Dit doe ik nu bijna 9 jaar met zeer veel passie en plezier. Een ander deel van mijn werk is het vinden van werkplekken, de leerlingen begeleiden op hun werkplek en contact onderhouden met werkgevers en deelnemers, ook dit doe ik graag het is ontzettend dynamisch.

Samen sterk naar werk.

 06 52 81 76 06

John Steenbeek

Oprichter

John is voorzitter van de Stichting Vrienden van Victorie en ontwikkelaar van het voormalig IJkgebouw in het Victoriepark te Alkmaar. Hier komt een nieuw restaurant concept, een horeca leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 06 18 24 13 17

Unable to display Facebook posts
Show Error Message

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference for a solution.