Het team van frsh.nl helpt je met opleiding, stage en het vinden van werk in de horeca!

Bij ons kan je een horeca opleiding volgen in de richting keuken of bediening. Leeftijd en achtergrond spelen bij ons geen rol. Wat wel een rol speelt is passie voor de horeca!

Ben jij klaar om in een diverse groep, met ieder zijn eigen verhaal, met elkaar en van elkaar te leren. Maar bovenal de liefde voor het vak te laten groeien. Dan ben jij hier op de juiste plek!

Wat heeft frsh jou te bieden?
De opleiding laat jou kennismaken met de fijne kneepjes van het vak. Het is een intensieve opleiding van 3 maanden, 3 lesdagen in de week, in de opleidingskeuken van een van de praktijkscholen. Tijdens deze fase gaan we samen opzoek naar een horecabedrijf die bij jou past. Hier ga je stage lopen met behoud van uitkering. Wij blijven je in deze periode begeleiden.
Als je de opleiding hebt afgerond en beide partijen zien een goede toekomst in de samenwerking, dan krijg je een arbeidscontract aangeboden van minimaal 6 maanden. Uiteraard verliezen wij jou ook dan niet uit het oog en blijven we je coachen!

frsh.nl is niet gewoon een opleiding, we geven kleur aan jouw ambitie! Ben jij de nieuwe generatie horecaprofessional? Neem dan nu contact op met frsh.nl!

Vestiging Alkmaar:
In de opleidingskeuken van Praktijkschool de Viaan >>

Vestiging Den Helder:
In de opleidingskeuken van Praktijkschool de Pijler >>

Vestiging Hoorn:
In de opleidingskeuken van Praktijkschool Westfriesland >>

START VANDAAG NOG!

Pak de handschoen samen met ons op en maak er wat van! Leuke collega’s, enorm dynamisch en afwisselend beroep en nog goed betaald ook!

START VANDAAG

Unable to display Facebook posts
Show Error Message

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference for a solution.