Wie zijn wij?

Frshflex helpt u graag met uw personeelsvraagstuk in de horecabranche. Wij bieden een horeca vakopleiding waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in drie maanden worden opgeleid tot professioneel hulpkok. Onze praktijkscholen bevinden zich in Alkmaar, Den Helder en Hoorn.

Talenten
Onze horeca vakopleiding richt zich op werkzoekenden die wat extra hulp nodig hebben om hun plek op de arbeidsmarkt (terug) te vinden. Gemotiveerde, getalenteerde mensen die graag willen werken, maar om welke reden dan ook zijn vastgelopen in hun carrière. Frshflex helpt met hun doorstart en ook u kunt daar uw steentje aan bijdragen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ondernemer aan het woord

Wat kunnen wij u bieden?

Wij leiden gemotiveerd keukenpersoneel op met een grote passie voor het horeca vak. Talentvolle teamspelers die graag aan de slag gaan in uw team. De samenwerking is geheel vrijblijvend.

Payrolling
Frshflex neemt alle administratieve en juridische werkzaamheden voor u uit handen. De deelnemers staan bij ons op de payroll, waardoor wij de juridische werkgever zijn. Dit houdt in dat wij de contracten maken, de lonen betalen, de premies afdragen en de correcte administratie voeren. Het enige wat u hoeft te doen, is het doorgeven van de gewerkte uren. Wij regelen de rest.

Begeleiding door frshflex
Wij begeleiden onze hulpkoks niet alleen tijdens de opleiding en de stageperiode, maar ook in hun verdere carrière blijven we nauw betrokken bij onze kandidaten. Indien gewenst nemen we in overleg ook de evaluatie- en voortgangsgesprekken voor u uit handen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
De samenwerking met de frshflex vakopleiding is een mooie kans om uw maatschappelijke betrokkenheid te vergroten. De studenten in ons opleidingstraject verdienen stuk voor stuk hun plekje op de arbeidsmarkt, maar hebben hier alleen wat extra ondersteuning bij nodig. Met onze persoonlijke begeleiding zijn zij een fantastische aanvulling op uw team. Het biedt overigens ook financiële voordelen om met onze deelnemers in zee te gaan. Zo ontvangt u een loonkostensubsidie.

Direct aanmelden

De samenwerking met onze deelnemers is altijd geheel vrijblijvend. Heeft u interesse en wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Meld u dan direct aan via het aanmeldformulier.

Aanmelden bedrijf