Wie zijn wij?

Frshflex gelooft dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt, zonder uitzonderingen. Daarom helpt Frshflex je graag als je vast bent gelopen en hulp nodig hebt bij het vinden van je plek op de arbeidsmarkt.

WW – WajongWSW – WIA – WAO
We helpen niet alleen jongeren die net van school af komen, maar ook mensen in de WW (Werkeloosheidswet) of in de Wajong. Ook als je te maken hebt met de WSW (Wet sociale werkvoorziening), WIA (Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen) of WAO (Wet op de arbeidsongeschiktheidsverzekering) krijg je via Frshflex de kans die je verdient.

Samenwerking
Frshflex werkt nauw samen met een aantal praktijkscholen en verschillende opdrachtgevers. Op die manier kunnen we voor jou een fijne werkplek vinden in een leuk en divers team. Wil je meer weten over de manier waarop we dat doen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

START VANDAAG NOG!

Pak de handschoen samen met ons op en maak er wat van! Leuke collega’s, enorm dynamisch en afwisselend beroep en nog goed betaald ook!

START VANDAAG

Wat kunnen wij jou bieden?

Wil jij graag aan het werk, maar kun je daar nog wel wat hulp bij gebruiken? De Frshflex vakopleiding is dé oplossing voor iedereen die nog geen ervaring heeft in de horeca, maar wel graag in deze branche aan de slag wil.

Praktijkopleiding
Onze horeca vakopleiding stoomt je in drie maanden klaar tot professionele hulpkok. Je hebt drie lesdagen per week en volgt de opleiding in de opleidingskeuken van een van onze praktijkscholen in Alkmaar, Den Helder of Hoorn.

Arbeidscontract
We gaan tijdens je opleiding samen op zoek naar een horecabedrijf dat bij je past. Hier volg je een stage, mét behoud van je uitkering. Als je diploma binnen is en je het tijdens je stage naar je zin hebt gehad, gaan we samen met je stagebedrijf om tafel. Heb je indruk gemaakt? Dan is de kans groot dat je een arbeidscontract aangeboden krijgt van minimaal zes maanden!

Persoonlijke begeleiding
Wij begeleiden je niet alleen tijdens je opleiding en je stage, maar we blijven je ook coachen als je écht aan het werk bent in de keuken. Ons team staat altijd voor je klaar.

Aanmelden
Wil jij graag aan de slag als professionele hulpkok, maar heb je nog geen ervaring? Meld je dan aan via het deelnemersformulier op frsh.nl en kom kennis maken. Dan kijken we samen naar je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We helpen je graag aan een leuke baan in de horeca!